За нас

,,ВИВАДОР” –  качествени блиндирани входни врати за Вашият апартамент, офис или къща, създадени с единствената мисъл да Ви  дарим уют, сигурност и спокойствие.
 е търговска марка, представлявана от фирма ВИВАДОР ЕООД, която е дистрибутор на блиндирани врати от установен производител в Турция.
Предлагаме широка цветова гама, която би задоволила и най-изисканият  вкус на всеки клиент. В нашия магазин ще получите коректно внимание и подробна информация за нашите продукти. Артикулите които представяме са отправени както към крайния потребител,
така и към строителни фирми от цялата България.

Разполагаме с отлично обучени монтажни групи, които обслужват всяка точка на страната.

1.ОСНОВНА ХАРАКТЕРИСТИКА

 вратите са изработени от първокачествени материали в пълен комплект с всички нужни аксесоари. Металните  части на входните врати са произведени от DKP стомана с дебелина 1,2 мм. Всички каси на вратите са плаващи (популярни като ,,акордеонен тип”). Състоят се от две подвижни части, които се вместват една в друга, което позволява обхват на зид от 14 см. до 34 см. Стабилността на вратата при монтаж се осигурява от профилиран метален перваз, лягащ плътно върху зида.
Всяка от касите може да бъде както метална, така и облечена с MDF. Общото тегло на касата е от 30 до 40 кг. Двете лица на крилото са облечени с фурнировани MDF плоскости от 12 мм. Отличните шумо и топло изолационните качества на вратите се осигуряват от намиращите се под плоскостите плътен слой каменна вата и блиндиран лист с дебелина 1,2 мм.
Теглото на крилото варира от 80 до 100 кг и е окачено на три броя активни панти, които след монтажа остават отвътре.
Допълнителна сигурност се гарантира от три броя пасивни шишове с дължина 20 мм, разположено на противоположната страна на заключващите системи.

Всички врати са в комплект с шпионка, чукче, вътрешна и външна активна дръжка, уплатнение. Предлагат се и различни видове пасивни дръжки, които допълнително се заплащат !

2.СИСТЕМИ НА ЗАКЛЮЧВАНЕ

Предлаганите от нас врати са стандартно оборудвани с по две независими една от друга заключващи турски системи.
Заключването е право, двустранно с по три броя шишове на двете ключалки или три броя шипове и две куки.
Патроните на ключалките са ямкови, с вградени метални капачки против разпробиване, осигуряващи надеждна защита срещу злонамерени действия на недоброжелатели срещу сигурността на Вашият дом.
По желание на клиента можем да доставим модели с дистанционно управление, дисплей с пръстов отпечатък и карта.

3.УСЛУГИ И МОНТАЖ

“ВИВАДОР” притежава складова база, което предоставя на клиента сравнително бързо изпълнение на поръчката. Услугата се извършва в предварително уговорен ден,
като времетраенето  на монтажа зависи от модела и броя врати. Монтажът е чист, качествен  и корекциите след него са сведени до минимум. Размерите на входните врати са за монтажен отвор 92/202 см и могат да бъдат  поставени върху тухлен, панелен зид и ,,YTONG”. По усмотрение на монтажниците може да се предприеме корекция на отвора, за да бъде правилно фиксирана вратата. Цените на продуктите са постоянни и не зависят от размера на вратата. “ВИВАДОР” издава гаранция на всичките си клиенти под формата на документ, който гласи че гаранционният срок е 24 месеца и  стартира от дата на монтажа. Гаранцията е актуална за цялостното окачване.